Нові надходження від ЛОУНБ імені М. Горького

Ми продовжуємо співпрацю з нашими друзями і колегами ЛОУНБ імені М. Горького.

Від наших друзів ми отримали нові книги та періодичні видання. Серед них і художня література, і наукова, і науково-популярна.

Зупинимось на найцікавіших виданнях. Одним з таких є журнал про сучасну культуру „ШО смотреть слушать читать”. „ШО” ‒ це не тільки унікальний журнал культурного спротиву, що видається в Київі з 2005-го року. „ШО” ‒ це ще низка яскравих та самобутніх проектів, повʼязаних із сучасною культурою в Україні, у ближньому та дальньому зарубіжжі. Ми отримали 3 номера.

Цікавими є книги із серії „Знамениті українці”: Сергій Параджанов, Роман Віктюк.

Сучасна проза: Люко Дашвар „Молоко з кровʼю”, „На запах мʼяса”, Артем Чех „Анатомічний атлас”, Оксана Робски „Жизнь заново”, Анна Ревякіна „Хроники Города До”, „Безвременные”, Лада Лузіна „Я ‒ відьма”, „Любовь ‒ не сахар, сахар ‒ не любовь” та ін.

Серед наукових видань привертає увагу книга Константина Шаповалова „Як навчитися любити, цінувати і відрізняти професійний живопис від любительського”,

Є також книги, присвячені останнім трагічним подіям у нашій країні: „Слово оружие войны. Как грамотно противостоять информационно-психологическим войнам и манипуляции сознанием?”, Олаф Клеменсен „Літо ‒ АТО”.

Класична зарубіжна література: Даніель Дефо „Пригоди Робінзона Крузо”, Герман Мелвілл „Мобі Дік”.

Фонд також поповнився хрестоматіями для читання в початковій школі, енциклопедіями.

Будемо раді Вам! Приходьте і читайте!

16.03.17